Cerrar

es | val   

Joaquín Garrido i Nacho Mas tancaran les sessions de Focus Pime Startups

Focus Pime i Emprenedoria “Connectant startups” tancarà la ronda de ponències amb una sessió centrada en la importància i possibilitats de connectar startups amb altres agents d’innovació per a generar i impulsar ecosistemes innovadors. El president de l’Associació Valenciana de Startups, Nacho Mas i Joaquín Garrido, soci director de Clavei, seran els encarregats de mostrar alguns dels principals avantatges d’aquesta unió.

Joaquín Garrido ha dedicat més de 30 anys de la seua vida professional a organitzacions empresarials de pimes TIC sectorials i territorials. Com a soci director de Clavei, ha aconseguit, amb tot el seu equip, posicionar l’empresa com a referent en la transformació digital, motiu més que suficient per a obtenir diversos reconeixements. A més, des de 2007 és president de l’Associació d’empreses TIC de la Comunitat Valenciana (Estic) i també forma part de l’Associació per a la Promoció i l’Impuls de la Tecnologia i la Societat del coneixement d’Alacant, Alicantec.

Nacho Mas, és enginyer en organització industrial i actualment és CEO de l’Associació Valenciana de Startups, director de l’Executive MBA i del MBA de Negoci i Transformació Digital a la Universitat Europea. Mas és també professor i mentor a l’Escola d’organització Industrial del Ministeri d’Economia, Industria i Competitivitat, connector a Valencia de Ouishare i expert en el disseny de nous models de negoci, d’ahí el seu títol com a consultor homologat en Pentagrowth.  

Generar entorns col·laboratius que suposen el creixement de propostes capaces de donar resposta als nous reptes de l’ecosistema emprenedor, serà clau per al creixement i millora dels diferents sectors que conformen la societat. Aspectes que expliquen la importància de fomentar i potenciar la innovació i aplicació de noves tecnologies.

El pròxim dijous, 18 d’octubre, coneix en primera persona als professionals i casos d’èxit que conformen aquest Focus Pime i Emprenedoria “Conectant Startups”. Ja pots apuntar-te gratuïtament per mitjà d’aquest enllaç per a viure l’experiència Focus.

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.178

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 15/10/2018 13:27

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=17114

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 13:51

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar